Bäckseda IF vit

Referat

Referat: Nässjö FF blå - Bäckseda IF vit

Det var rejält uppfuktad grön matta på Skogsvallen, efter ett par ordentliga regnskurar under eftermiddagen. Det gjorde det lite svårspelat, då bollen ofta gled iväg.
Biffarna började bra i matchen, och gjorde även första målet. Men sedan blev det en riktig svacka.
De stora Nässjökillarna rullade på bra med fint passningsspel. Medans våra killar inte riktigt kom upp i nivå, och var väldigt långt ifrån i försvarsarbetet. Nässjö gjorde 3-1 i första perioden.
I andra ville vi upp på nivå, men de tröga benen hängde kvar, och det började gnällas på domare mm. Hjälper ju väldigt sällan??
Nässjö hade gått ifrån till 6-2 i andra.
Desto roligare att se tredje och sista perioden. Då hade killarna verkligen fått vittring efter reducering tidigt. Upphämtningen hade börjat, och nu började vi känna igen Biffarna.
Mot slutet var det spel mot ett mål då vi ville ha in en kvittering. Som också kom, på en av de sista sparkarna i matchen.
Väl kämpat i sista, roligt att se att vi inte ger upp.